Professionel rengøring af højeste kvalitet

Hos os får du Høj Kvalitets Privat Rengøring

Icleaning Danmark ApS leverer højeste kvalitets Privat Rengøring i hele Trekantområdet som inkluderer Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Billund, Vejen og Haderslev. Vi skræddersyer altid en rengøringsplan som passer hver enkelt kunde bedst, og ikke overskrider kundens tid og budget begrænsninger.

Det kræver en god portion tillid at lukke fremmede mennesker ind i sit hjem for at gøre rent, hvilket vi har stor respekt for. Vi ansætter kun folk med ren straffe attest og som har gennemgået en omfattende rekrutterings proces med fokus på service og almen pli.

Book din Privat Rengøring hos os i dag!

Inkluderet i standard Privat Rengøring

Støvsugning & Gulvvask.
Aftørring af alle tilgængelige vandrette flader
Lister og stikkontakter
Vi støver af over hele boligen
Vi leder efter og fjerner alle pletter på døre og vægge
Fjerner spindelvæv i loft og hjørner.
Grundig toilet & kumme rengøring samt hånvask, spejl & bad
Skrald til udsmidning

Hos os får I

Højeste kvalitets rengøring.
100% tilfredshedsgaranti hvor vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen.
Miljøvenlig rengøring
Vi sørger selv for alle nødvendige materialer og udstyr til opgaven.
Jævnlig kvalitetskontrol.
Kvalitetsbevidst og kompetent personale med ren straffeattest.

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

Vi tilbyder Privat Rengøring i

Billund
Fredericia
Haderslev
Kolding
Middelfart
Vejen
Vejle

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Vores Services

Title

Erhvervsrengøring

Lige meget om det er kontor, Butik, Lager eller noget helt fjerde så kan vi hos Icleaning Danmark klare sagerne. Top professionel rengøring til en rimelig pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller book et møde med os.

Title

Flytterengøring

Skal jeres lejelighed afleveres i så god stand som muligt, eller er i ved at flytte ind i jeres nye hus som skal have en ordentlig omgang først? Vi har specialiseret os inden for dybdegående rengøring af en hver art og står klar til at hjælpe. Book direkte online!

Title

Hovedrengøring

Trænger hjemmet til en grundig omgang rengøring? Med øjne for detaljer og en kæmpe respekt for folks private hjem, forsøger vi altid at skræddersye rengøringen efter vores kunders ønsker og behov. Book direkte online!

Title

Trappevask

Kontakt os i dag eller book et møde med os for et uforpligtende tilbud på jeres trappevask. Vi har altid kvaliteten i førersædet, og skræddersyer altid en vaske plan efter vores kunders ønsker og behov.

Shopping Cart
Scroll til toppen