Professionel rengøring af højeste kvalitet

Hos os får du Høj Kvalitets Hovedrengøring

Icleaning Danmark ApS leverer højeste kvalitets Hovedrengøring i hele Sydjylland, Fyn og delvist Midtjylland. Vi skræddersyer altid en rengøringsplan som passer hver enkelt kunde bedst, og ikke overskrider kundens tid og budget begrænsninger.

Hovedrengøring er enormt tidskrævende for ikke at tale om udmattende, men så er det godt at vi her hos Icleaning Danmark har mange års erfaring med dybdegående rengøring af private hjem og står klar til at hjælpe.

Book din Hovedrengøring hos os i dag!

Hos os får I

Højeste kvalitets rengøring.
100% tilfredshedsgaranti hvor vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen.
Miljøvenlig rengøring
Vi sørger selv for alle nødvendige materialer og udstyr til opgaven.
Kvalitetsbeidst og kompetent personale med ren straffeattest.

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

Vi tilbyder Hovedrengøring i

Fyn
Midtjylland
Sydjylland

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Vores Services

Title

Erhvervsrengøring

Lige meget om det er kontor, butik, lager eller noget helt fjerde så kan vi hos Icleaning Danmark klare sagerne. Top professionel rengøring til en rimelig pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller book et møde med os.

Title

Privat Rengøring

Nu kan du booke Privatrengøring direkte online, så bliver det ikke nemmere at planlægge sin rengøring en uge, måned eller mere af gangen. Ingen binding og du styrer 100% selv hvornår vi skal komme.

Title

Flytterengøring

Skal jeres lejelighed afleveres i så god stand som muligt, eller er i ved at flytte ind i jeres nye hus som skal have en ordentlig omgang først? Vi har specialiseret os inden for dybdegående rengøring af en hver art og står klar til at hjælpe. Book direkte online!

Title

Trappevask

Kontakt os i dag eller book et møde med os for et uforpligtende tilbud på jeres trappevask. Vi har altid kvaliteten i førersædet, og skræddersyer altid en vaske plan efter vores kunders ønsker og behov.


Shopping Cart
Scroll til toppen