Professionel rengøring af højeste kvalitet

Hos os får du Høj Kvalitets Erhvervsrengøring

Icleaning Danmark ApS leverer højeste kvalitets Erhvervsrengøring i hele Sydjylland, Fyn og delvist Midtjylland. Vi skræddersyer altid en rengøringsplan som passer hver enkelt kunde bedst, og ikke overskrider kundens tid og budget begrænsninger.

Om vi taler om Kontorrengøring, Butiksrengøring, Lagerrengøring, rengøring af restaurant eller Håndværkerrengøring, samt aftaler med boligforeninger og institutioner så kan vi helt sikkert give et konkurrence dygtigt tilbud til en rimelig pris.

Book et uforpligtende møde hos os i dag!

Hos os får I

Højeste kvalitets rengøring.
100% tilfredshedsgaranti hvor vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen.
Vi har ingen binding andet end, en måneds opsigelse.
Miljøvenlig rengøring
Vi sørger selv for alle nødvendige materialer og udstyr til opgaven.
Jævnlig kvalitetskontrol.
Kvalitetsbevidst og kompetent personale med ren straffeattest.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

Vi tilbyder Erhvervsrengøring i

Fyn
Midtjylland
Sydjylland

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Book et møde med os på 60 sekunder

Er du ikke sikker på hvor stor opgaven er? Ingen problem vi kommer til dig og giver dig et tilbud.

Vi bekræfter bookingen indenfor 24 timer, så længe tidspunkt og dato passer ind hos os. Uanset hvad kontakter vi dig for at få en endelig accept på din booking, og yderligere informationer om opgaven hvis nødvendigt.

Informationerne bliver brugt til at kontakte dig vedrørende den ønskede service.
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google’s Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

  Hvornår skal vi komme?

  * Disse felter er obligatoriske.

  Vores Services

  Title

  Privat Rengøring

  Nu kan du booke Privatrengøring direkte online, så bliver det ikke nemmere at planlægge sin rengøring en uge, måned eller mere af gangen. Ingen binding og du styrer 100% selv hvornår vi skal komme.


  Title

  Flytterengøring

  Skal jeres lejelighed afleveres i så god stand som muligt, eller er i ved at flytte ind i jeres nye hus som skal have en ordentlig omgang først? Vi har specialiseret os inden for dybdegående rengøring af en hver art og står klar til at hjælpe. Book direkte online!

  Title

  Hovedrengøring

  Trænger hjemmet til en grundig omgang rengøring? Med øjne for detaljer og en kæmpe respekt for folks private hjem, forsøger vi altid at skræddersye rengøringen efter vores kunders ønsker og behov. Book direkte online!

  Title

  Trappevask

  Kontakt os i dag eller book et møde med os for et uforpligtende tilbud på jeres trappevask. Vi har altid kvaliteten i førersædet, og skræddersyer altid en vaske plan efter vores kunders ønsker og behov.

  Shopping Cart
  Scroll til toppen