Høj Kvalitets Privat Rengøring

(3 customer reviews)

DKK329.00

Pris pr. time Inkl. moms.

 
Vi leverer følgende når du bestiller alm. Privat Rengøring hos os: Støvsugning, gulvvask,  Aftørring af alle tilgængelige vandrette flader, lister og stikkontakter. Vi støver af over hele boligen og vi leder efter og fjerner alle pletter på døre og vægge, samt spindelvæv i loft og hjørner. Grundig toilet & kumme rengøring samt hånvask og spejl. Bruser og badekar rengøres også (afkalkning af badeværelser skal tilkøbes) se tilkøb forneden.

 • Du køber mandetimer. Dvs. 2 timers privatrengøring tager to mand kun 1 time at udføre.
 • Minimum varighed af privatrengøring er 2 timer
 • Alt overstående er inkluderet når du bestiller privatrengøring, så længe der er valgt tid nok til opgaven.
 • Ved tilkøb skal der tages forbehold for længere rengørings tid, men kunder opkræves kun en gangs beløb for tilkøb uanset varighed udover valgte timer.
 • Du kan altid frit vælge hvor mange timer du bestiller uanset vejledende kvadratmeter, så skal du bare skrive en beskrivelse af hvad du ønsker vi skal prioritere hvis ikke der er tid nok til hele opgaven.
Hvorfor skal du vælge os til din Privatrengøring

 
Det kræver en god portion tillid at lukke fremmede mennesker ind i sit hjem for at gøre rent, hvilket vi har stor respekt for. Vi ansætter kun folk med ren straffeattest og som har gennemgået en omfattende rekrutterings proces med fokus på service og almen pli. Om i er nystartet familie, pensionist eller bare har en travl hverdag, så klarer vi gerne rengøringen for jer.

Vi flytter ikke rundt på ting og sager for at komme til, så det er vigtigt at du gør klar til rengøringen så vi nemt kan komme til alle de steder du ønsker bliver rengjort.

Icleaning Danmark Aps er fuldt forsikret med Behandling, bearbejdnings og erhvervsansvars forsikring igennem If-Erhvervsforsikring.

Varighed

Minimum varighed af privatrengøring er 2 timer.

Vær OBS på

Ved evt tilkøb skal du regne med at rengøringen tager længere tid men du betaler kun et engangs beløb for hvert tilkøb uanset hvor lang tid det tager os udover de valgte timer. f.eks bestiller du 2 timers rengøring og tilkøber afkalkning af badeværelse, tager det os ca 3-4 timer i alt, og du betaler for 2 timer + engangs beløb for tilkøb. Du køber mandetimer. Dvs. 2 timers privatrengøring tager to mand kun 1 timer at udføre.
I tilfælde af at du vælger færre antal timer end opagven kræver, kan vi justere ved yderligere betaling, eller ved at vi prioritere visse dele af rengøringen for at holde os indenfor den valgte tidsramme.

Tillægs ydelser

Afkalkning af Badeværelse, Køleskab eller fryser Indvendig, Udrensning af ovn og emhætte, Alle køkkenskabe indvendig, Alle køkkenskabe og hvidevarer udvendig, Alle vinduer Indvendig, Støvsugning af Sofaer og stole, Har du kæledyr?

Tillæg og Gebyr

Weekend, aften og helligdagstillæg, Kørselgebyr, Ønsker du fast rengøringsaftale

3 reviews for Høj Kvalitets Privat Rengøring

 1. Mia Præstø (verificeret ejer)

  Bekræftet anmeldelseBekræftet anmeldelse - se originalExternal link

  Fantastisk – alt var skinnende rent

 2. Pernille Ø. (verificeret ejer)

  Bekræftet anmeldelseBekræftet anmeldelse - se originalExternal link

  Jeg er fuldt ud tilfreds med rengøringen, men gulvvasken kunne være gjort bedre. 🙂

 3. Anonym (verificeret ejer)

  Bekræftet anmeldelseBekræftet anmeldelse - se originalExternal link

  Nem bookingproces og servicen er i høj kvalitet. Tak for hjelpen 🙂

  • Icleaning Danmark (store manager)

   Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord ?

   Haraldur
   Icleaning Danmark

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cancel

Shopping Cart
Scroll til toppen