Høj Kvalitets Hovedrengøring

(1 customer review)

DKK459.00

Pris fra pr. time Inkl. moms.

 
Vi leverer følgende når du bestiller Hovedrengøring hos os: Støvsugning, gulvvask, Aftørring af alle tilgængelige vandrette flader, lister og stikkontakter. Vi støver af over hele boligen og vi leder efter og fjerner alle pletter på døre og vægge, samt spindelvæv i loft og hjørner. Grundig toilet & kumme rengøring og afkalkning, samt håndvask og spejl. Bruser og badekar rengøres og afkalkes også. Ovn, emhætte, køleskab, skabe indvendig og udvendig bliver alt sammen også grundig rengjort.

 • Du køber mandetimer. Dvs. 6 timers Hovedrengøring tager to mand kun 3 timer at udføre.
 • Minimum varighed af hovedrengøring er 6 timer
 • Alt rengøring er inkluderet når du bestiller Hovedrengøring hos os, så længe der er valgt nok timer til opgaven.
 • Du kan altid frit vælge hvor mange timer du bestiller uanset vejledende kvadratmeter, så skal du bare skrive en beskrivelse af hvad du ønsker vi skal prioritere hvis ikke der er tid nok til hele opgaven.
Hvorfor skal du vælge os til din Hovedrengøring

 
Hovedrengøring er enormt tidskrævende for ikke at tale om udmattende, men så er det godt at vi her hos Icleaning Danmark har mange års erfaring med dybdegående rengøring af private hjem og står klar til at hjælpe. Vi står også til rådighed får sælgere og ejendomsmæglere der har brug for hjælp med klargøring af lejligheder, huse og erhvervsejendomme til salg.

Alt håndværksarbejde skal “Aller helst” være udført inden vi kommer og gøre rent, men vi ved at nogle gange er det nødvendigt at det overlapper.

Icleaning Danmark Aps er fuldt forsikret med behandling, bearbejdnings og erhvervsansvars forsikring igennem If-Erhvervsforsikring.

Varighed

Minimum varighed af hovedrengøring er 6 timer.

Vær OBS på

Du køber mandetimer. Dvs. 6 timers hovedrengøring tager to mand kun 3 timer at udføre. I tilfælde af at du vælger færre antal timer end opagven kræver, kan vi justere ved yderligere betaling, eller ved at vi prioritere visse dele af rengøringen for at holde os indenfor den valgte tidsramme.

Tillægs ydelser

Alle tilkøb ved alm privatrengøring er her inkluderet i den faste pris, dvs. at alt er inklusiv så længe der er valgt timer nok til opgaven, når du booker din Hovedrengøring.

Afkalkning af Badeværelse, Køleskab eller fryser Indvendig, Udrensning af ovn og emhætte, Alle køkkenskabe indvendig, Alle køkkenskabe og hvidevarer udvendig, Alle vinduer Indvendig, Støvsugning af Sofaer og stole, Har du kæledyr?

Tillæg og Gebyr

Weekend, aften og helligdagstillæg, Kørselgebyr, Ønsker du fast rengøringsaftale

1 review for Høj Kvalitets Hovedrengøring

 1. Anonym (verificeret ejer)

  Bekræftet anmeldelseBekræftet anmeldelse - se originalExternal link

  Dette var en meget billigere mulighed end forventet. Tak igen Veselina.

  • Icleaning Danmark (store manager)

   Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord ?

   Haraldur
   Icleaning Danmark

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cancel

Shopping Cart
Scroll til toppen