Sydjylland en del af Region Syddanmark

Rengøring i Vejen

I Vejen tilbyder vi alle vores services, som inkluderer Privat rengøring, Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring og Trappevask.

Vejen har igennem de seneste par år oplevet en stor udvikling i forretnings- og kulturliv. Byen har fået en del nye indbyggere. Tilflyttere fra nærliggende byer som vil benytte sig af den stigende mulighed for indkøb og fritidsinteresser i byen. Der opføres også i stigende grad nye erhverv omkring motorvej E20. Som resultat er byskiltet I den nordlige del blevet flyttet flere gange. I Vejen finder I Vejen kunstmuseum, der nok er mest kendt for troldestatuen, som også var våbenskjoldet for vejen kommune indtil 2006, og byen bærer stadig præg af trolden på flere søjler og bygninger i byen. Statuen hedder En Trold der vejrer Kristenkød og er skabt af Niels Hansen Jacobsen.

Vejen er en by i udvikling akkurat som Icleaning Danmark er en virksomhed i udvikling, derfor vil vi gerne udvikle os sammen med Vejen Kommune og tilbyde vores rengørings services fra øverste hylde. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen som nye kunder!

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

I Vejen byder vi på

Erhvervsrengøring
Privat Rengøring
Flytterengøring
Hovedrengøring
Trappevask

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Service Områder

Title

Aabenraa

I Aabenraa tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Billund

I Billund tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Fredericia

Esbjerg

I Esbjerg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Fredericia

I Fredericia tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Title

Haderslev

I Haderslev tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Haderslev

Kolding

I Kolding tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Title

Sønderborg

I Sønderborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Tønder

I Tønder tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Haderslev

Varde

I Varde tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Vejle

I Vejle tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Shopping Cart
Scroll til toppen