Service områder i Danmark

Rengøring i Sydjylland

Vi er stolte af at være en del af den rivende udvikling der sker i Sydjylland, og vi tilbyder alle vores services i Kolding, Vejle, Fredericia, Vejen, Billund og Haderslev, samt Flytterengøring, Hovedrengøring og Erhvervsrengøring i resten af Sydjylland.

Syddanmark er kendt for dens smukke landskaber, diversitet, samt rige kulturelle historie og arkitektur. Fokus på sundhedsvæsen, uddannelse, miljø, og kultur mm. er endvidere noget der kendetegner regionen.

Vi bestræber os altid på at imødekomme alle vores kunders behov og samtidig opretholde vores høje kvalitets niveau, uanset hvilken form for opgave det drejer sig om. Icleaning Danmark ApS leverer f.eks. højeste kvalitets services inden for ErhvervsrengøringPrivat RengøringFlytterengøringHovedrengøring og Trappevask.

Title

Aabenraa

I Aabenraa tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Billund

I Billund tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Fredericia

Esbjerg

I Esbjerg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Fredericia

I Fredericia tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Title

Haderslev

I Haderslev tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Fredericia

Kolding

I Kolding tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Title

Sønderborg

I Sønderborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Tønder

I Tønder tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Varde

I Varde tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Vejen

I Vejen tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Title

Vejle

I Vejle tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge
Shopping Cart
Scroll til toppen