Rengøring af højeste kvalitet

Rengøring i Middelfart

Vi tilbyder rengøring i Middelfart som er en del af Trekantområdet

Middelfart Kommune satser på grøn vækst. Det betyder, at de vil tiltrække nye indbyggere og virksomheder, som vil bo og leve grønt et centralt sted i Danmark.

De støtter op om virksomheder, der tør udnytte den nye grønne teknologi, der skaber vækst og overskud og udvikler nye markeder. Middelfart Kommune løfter ingen pegefingre, men hjælper borgere, foreninger og virksomheder, som vil bidrage til grøn vækst.

Ovenstående tekst fra Middelfart kommunes hjemmeside er noget vi virkelig kan relatere til. Som virksomhed gør vi alt hvad vi kan for at være så miljøvenlige som muligt og bruger kun svanemærkede eller andre miljørigtige rengøringsmidler, så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder.

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

I Middelfart byder vi på

Erhvervsrengøring
Privat Rengøring
Flytterengøring
Hovedrengøring
Trappevask

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Service Områder

Title

Fredericia

Fredericia er enormt vigtig for os som virksomhed og uden tvivl en af vores fokus områder hvad angår erhvervsrengøring i det hele taget, så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Title

Kolding

Med alle de arbejdspladser og private hjem er Kolding uden tvivl det oplagte valg for vores Hovedkontor, også på grund af dens centrale beliggenhed i trekantområdet. Vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Fredericia

Vejle

Vejle er rigtig vigtig for os som virksomhed, akkurat som Kolding og Fredericia også er det, på grund af deres industri og innovation så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!


Title

Billund

I Billund er potentialet enormt, især på erhvervs siden. Vi glæder os nu til at kunne servicere vores kunder i Billund og omegn!

Title

Haderslev

Vi nyder at være på opgave i Haderslev på grund af dens specielle atmosfære, så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Haderslev

Vejen

Vejen er en by i udvikling, derfor vil vi gerne udvikle os sammen med Vejen Kommune og tilbyde vores rengørings services fra øverste hylde.

Scroll til toppen