Rengøring af højeste kvalitet

Rengøring i Kolding

Vi tilbyder rengøring i Kolding som er en del af Trekantområdet

Kolding danner ramme for et dynamisk erhvervsliv. Kolding har en strategisk god beliggenhed, hvor motorveje fra nord, syd, øst og vest mødes. Kolding er også Danmarks syvende største by med omkring 61.000 indbyggere.

Trekantområdet har flere industriarbejdspladser end København, Aarhus og Odense tilsammen.

Infrastrukturen er veludbygget og På kun 40 minutter når du til Danmarks næststørste lufthavn Billund lufthavn, med direkte ruter til 90 destinationer i og omkring Europa og 500 destinationer verden over med ét stop.

Med alle de arbejdspladser og private hjem er Kolding uden tvivl det oplagte valg for vores Hovedkontor, også på grund af dens centrale beliggenhed i trekantområdet. Vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

I Kolding byder vi på

Erhvervsrengøring
Privat Rengøring
Flytterengøring
Hovedrengøring
Trappevask

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Service Områder

Title

Billund

I Billund er potentialet enormt, især på erhvervs siden. Vi glæder os nu til at kunne servicere vores kunder i Billund og omegn!Title

Fredericia

Fredericia er enormt vigtig for os som virksomhed og uden tvivl en af vores fokus områder hvad angår erhvervsrengøring i det hele taget, så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Fredericia

Vejle

Vejle er rigtig vigtig for os som virksomhed, akkurat som Kolding og Fredericia også er det, på grund af deres industri og innovation så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Title

Haderslev

Vi nyder at være på opgave i Haderslev på grund af dens specielle atmosfære, så vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder!

Title

Middelfart

Vi gør alt hvad vi kan for at være så miljøvenlige som muligt bruger kun miljø rigtige rengøringsmidler. Vi glæder os til at byde jer velkommen som nye kunder.

Haderslev

Vejen

Vejen er en by i udvikling, derfor vil vi gerne udvikle os sammen med Vejen Kommune og tilbyde vores rengørings services fra øverste hylde.

Scroll til toppen