Region Midtjylland

Rengøring i Horsens

I Horsens tilbyder vi Flytterengøring og Hovedrengøring ved online bestilling for private kunder. Virksomheder har endvidere mulighed for personligt møde via onlinebooking, med henblik på at besigtige lokaler og udarbejdelse af tilbud.

Horsens er en del af region Midtjylland og har et indbyggertal på omkring 60.000 og er Danmarks 8 største by. Horsens kommune er i rivende udvikling med ny industri, som har resulteret i mange virksomheder, har flyttet deres virksomheder fra trekantområdet til Horsens. Horsens har et rigt kulturliv, og er især kendt for sine store koncerter, Danmarks eneste industrimuseum, samt smukke fjorde, bakkede skovområder og Gudenåen.

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

I Horsens byder vi på

Erhvervsrengøring
Flytterengøring
Hovedrengøring

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Service Områder i Midtjylland

Title

Aarhus

I Aarhus tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Esbjerg

Hedensted

I Hedensted tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Odder

I Odder tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Silkeborg

I Silkeborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Esbjerg

Skanderborg

I Skanderborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Shopping Cart
Scroll til toppen