Service områder i Danmark

Rengøring i Midtjylland

I Midtjylland tilbyder vi nu at Private kunder i Hedensted, Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Odder og Aarhus, kan bestille Flytterengøring og hovedrengøring, og derudover kan virksomheder booke møde med os direkte online til et uforpligtende tilbud og besigtigelse af lokaler.

Region Midtjylland er Danmarks næststørste Region målt på indbyggertal som ligger lidt over 1.300.000 indbyggere, og har hovedsæde i Viborg. Midtjylland har et kæmpe potentiale for os som virksomhed, og vi glæder os utrolig meget over nu at kunne tilbyde vores services i dele af regionen.

Vi bestræber os altid på at imødekomme alle vores kunders behov og samtidig opretholde vores høje kvalitets niveau, uanset hvilken form for opgave det drejer sig om. Icleaning Danmark ApS leverer f.eks. højeste kvalitets services inden for ErhvervsrengøringPrivat RengøringFlytterengøringHovedrengøring og Trappevask.

Title

Aarhus

I Aarhus tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Hedensted

I Hedensted tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Horsens

I Horsens tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Odder

I Odder tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Silkeborg

I Silkeborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Skanderborg

I Skanderborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge
Shopping Cart
Scroll til toppen