Fyn en del af Region Syddanmark

Rengøring på Nordfyn

I Bogense, Otterup og omegn tilbyder vi Flytterengøring og Hovedrengøring ved online bestilling for private kunder. Virksomheder har endvidere mulighed for personligt møde via onlinebooking, med henblik på at besigtige lokaler og udarbejdelse af tilbud.

Nordfyn kommune er en del af Region Syddanmark. Der bor knapt 30.000 mennesker indenfor kommunens grænser. Det er et naturskønt område, i rolige omgivelser, med mange spændende kulturoplevelser.  Nordfyn er et fantastisk sted at drive virksomhed og er kåret til en første plads i erhvervsklima på Fyn af Dansk Industri. Nordfyns Kommune har kommunesæde i Bogense og har Otterup som største by.

Vores online booking

Vi hos Icleaning Danmark ønsker at tilbyde alle privatkunder muligheden for nemt, at kunne vælge datoer og tidspunkter for deres rengøring, og bestille direkte igennem vores hjemmeside. Med vores online booking binder du dig ikke til mere end hvad du har bestilt, og på den måde har vores kunder den fulde kontrol over deres kundeforhold med Icleaning Danmark.

Trust Badge

Vælg Icleaning Danmark

Vælg en virksomhed med store ambitioner og tro på at vi kan levere en af de bedste rengørings services derude. Vi er en ny og lille virksomhed, men regner hurtigt med at vokse os store og stærke på markedet, hvilket vi også er forberedt på. Vi har altid kvaliteten i førersædet!

I Nordfyn byder vi på

Erhvervsrengøring
Flytterengøring
Hovedrengøring

100% Tilfredshedsgaranti

Vi kommer dagen efter og retter op på evt. fejl og mangler i rengøringen. For os er det vigtigt at vi lever op til de standarder vi og vores kunder forventer af os, derfor er det også det mindste vi kan gøre i tilfælde af mangler i rengøringen.

Service Områder i Fyn

Title

Assens

I Assens tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Esbjerg

Faaborg-Midtfyn

I Faaborg-Midtfyn tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Kerteminde

I Kerteminde tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Middelfart

I Middelfart tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring, Hovedrengøring, Privat Rengøring og Trappevask af højeste kvalitet!

Esbjerg

Nyborg

I Nyborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Fredericia

Odense

I Odense
tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Title

Svendborg

I Svendborg tilbyder vi Erhvervsrengøring, Flytterengøring og Hovedrengøring af højeste kvalitet!

Shopping Cart
Scroll til toppen